Flexibiliteit

Als bedrijf is het voor u belangrijk dat u met een partner in zee gaat die uw wensen en eisen als uitgangspunt nemen. Binnen de kaders van werving en selectie heeft EU Match BV haar eigen werkwijze ontwikkeld om optimaal invulling te kunnen geven aan de wensen en eisen van de opdrachtgever. Omdat EU Match zelfs buiten kantooruren en in het weekend telefonisch bereikbaar is, bent u verzekerd van een dienstverlening op een tijdstip die u het beste uitkomt!

Continuïteit

Steeds meer bedrijven in Nederland, hebben moeite met het vinden van gemotiveerd en kwalitatief goed personeel. Onze dienstverlening begint met een gedegen inventarisatie van de wensen en eisen die u als klant stelt aan uw personeel en aan ons, als leverancier. Om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen heeft EU Match ook eigen mensen in vaste dienst, die in noodgevallen enkele dagen kunnen meedraaien of invallen. Wij streven naar een wekelijks bezoek op de werkvloer om een vinger aan de pols te houden over o.a. planning voor de komende weken en hoe de zaken lopen.

Productiviteit

Om een optimaal aanbod te creëren voor onze opdrachtgevers maken wij als intermediair, gebruik van een uitgebreid netwerk in diverse landen waaronder Nederland, Polen en Litouwen. Daarnaast werken we nauw samen met ketenpartners van diverse gemeenten en beschikken we over goed gemotiveerd personeel die vanuit een leerwerkstage of re-integratie voor u aan de slag gaan, tegen sterk gereduceerde tarieven. EU Match kijkt voor u niet alleen binnen de grenzen maar ook buiten de grenzen van mogelijkheden en denkt met u mee.