Bron: PSV Business – 12 september 2014 – PSV Businessleden EKB Nederland en EU Match zijn een intensieve samenwerking gestart. De partijen vonden elkaar via het netwerk van PSV Business. EKB Nederland, gespecialiseerd in rendementsverbetering, heeft na een grondige inventarisatie en analyse op diverse facilitaire zaken een relevant besparingspotentieel voor EU Match opgezet.

PSV Business brengt bedrijven samen
Het contact tussen EKB Nederland en EU Match kwam tot stand via PSV Business. Via PSV Business hebben Kevin Peters namens EKB Nederland en Tino van den Tillart van EU Match verschillende malen gesproken over een samenwerking. Een samenwerking die van de grond kwam en uiteindelijk leidde tot een relevante besparing op de facilitaire diensten van EU Match. Een resultaat waar beide partijen erg blij mee zijn!

EKB Nederland staat voor rendement
EKB Nederland is al enkele jaren lid van het netwerk van PSV Business. Via Sales Manager Nick de Graaf zijn zij in contact gekomen met EU Match, ook een van de trouwe leden van hetzelfde netwerk. EKB is de onafhankelijke specialist op het gebied van structurele kostenreductie en rendementsverbetering voor middelgrote en grote organisaties in Nederland. De filosofie van het bedrijf is transparant en doelgericht, net als haar dienstverlening. Zaken doen met EKB Nederland moet rendement opleveren, dat is exact de reden dat vele opdrachtgevers al langdurig met succes met EKB Nederland samenwerken.

EU Match
EU Match uit Veghel heeft in de voorbije jaren een prominente rol opgebouwd als het gaat om het leveren van flexibele arbeidskrachten in Noord-Brabant. Dagelijks zijn er zo’n 150 tot 200 flexwerkers aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Opdrachtgevers die de korte lijnen, goede bereikbaarheid en adequate handelswijze van EU Match enorm waarderen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren