Met de invoering van de Participatiewet per 1 januari 2015 heeft de overheid beslist dat er binnen één jaar een doelstelling moet worden bereikt van vijf duizend (5.000) werkplekken. Dat betekent dat eind 2015, 5 % van uw personeelsbestand moet bestaan uit een werknemer die vanuit een uitkering, bij u in dienst zit.

  • Bent u als werkgever op zoek naar een nieuwe kracht?
    No-Risk  Als werkgever wilt u zich geen zorgen maken over het risico van ziekteverzuim of uitval van de werknemer. EU Match Personeelsdiensten heeft het werkgeverschap volledig uitbesteed aan een erkend ABU en SNA gecertificeerd payrollbedrijf. Hierdoor komt u als werkgever niet voor verrassingen te staan wat betreft inhoudingen, naheffingen en/of boetes achteraf.
  • Wilt u als bedrijf participeren maar u beschikt (nog) niet over de nodige middelen?
    Door optimale en efficiënte samenwerking met onze netwerkpartners kan EU Match u één aanspreekpunt bieden voor Jobcoaching en re-integratietrajecten op maat Payroll, HR-solutions en Legal en expertise bemiddeling personeel met ervaring. Daarnaast hebben we de beschikking over een aantal locaties in de regio waar we trainingen en workshops geven, bij u in de buurt.

EU Match beschikt sinds 1 mei 2014 over een klantenbestand van personen die graag (weer) aan de slag willen. Omdat EU-Match (vooral) regionaal diep geworteld is in Noord Oost Brabant en beschikt over faciliteiten om mensen zowel op flex- als detacheringsbasis te plaatsen, zijn wij eerder in staat om iemand naar een baan te bemiddelen in de regio. Door het aanbieden van een All-Inclusive pakket, is EU Match in staat om meer uitkeringsgerechtigden te helpen aan werk die passend is.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak bij u op locatie.