Participatie

Participeren is niet alleen een zaak van de overheid en/of van de gemeente, maar doen we met z’n allen. Vanuit de expertise die EU Match Personeelsdiensten heeft met personeel uit EU Landen, beschikken we over jaren praktijk ervaring wat betreft werving&selectie van moeilijk bemiddelbaar personeel. Als intermediair geloven wij in de formule van kennis delen en krachten bundelen. Door intensieve samenwerking met onze netwerkpartners, biedt EU Match u niet alleen maatwerk met betrekking tot het  begeleiden van mensen naar werk, maar zien wij er ook op toe dat kwaliteit van leven gehandhaafd blijft.

PDF_Logo
Download de Definitiekaart-Publiek-Private-Samenwerking-bij-arbeidsbemiddeling.pdf

Duurzaam ondernemen

Als mensen zich goed voelen en goed in hun vel zitten, gaan ze ook beter presteren. EU Match is ervan overtuigd dat goed werkgeverschap valt of staat met de wijze waarop je met mensen om gaat. Dit ‘mensgericht’ denken geeft een duidelijk signaal af aan onze mensen. We gaan voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap waarbij we mensen helpen aan werk voor korte, maar zeer zeker ook voor langer(e) termijn.

uitzendpersoneel, Veghel, werk, uitzendbureau, uitzendburo, tijdelijk personeel, productie medewerker, logistic medewerker, heftruck medewerker, heftruck chauffeur, magazijn medewerker, uitzendkracht, ik zoek een baan veghel, Szukam Pracy, banen Veghel, Oferty w Veghel, uitzendburo, biuro pracy

Arbeidsmarkt

Met de invoering van de Participatiewet per 1 januari 2015, de slechte arbeidsmarktpositie van ongeschoolden en 50-plussers en het lage aantal vacatures is de vraag naar flexwerkers alleen maar toegenomen. Het realiseren van een succesvolle transitie van mensen uit een uitkering naar betaald werk vraagt om een bijzondere benadering en aanpak.  Het uitzetten van een individuele plan-van-aanpak dat is gericht op het boven krijgen van kernkwaliteiten, zorgt ervoor dat de mensen die wij bemiddelen, (weer) gemotiveerd aan het werk gaan. Individuele begeleiding, bemiddeling, het aanbieden van proefplaatsingen, training-on-the-job en eventuele (bij)scholing zijn elementen die kenmerkend zijn om de kwaliteit van de medewerker te waarborgen.

PDF_Logo
Download de Argumentenkaart-Publiek-Private-Samenwerking-bij-arbeidsbemiddeling.pdf