Goed Werkgeverschap

U wilt zich geen zorgen maken over verzekeringen, correcte verloningen, allerlei wetten en regelgevingen, of verwikkeld raken in allerlei procedures van boetes en/of naheffingen. Als klant wilt u dat alle administratie en begeleiding van uw personeel, goed en correct wordt uitgevoerd. EU Match heeft de verloning van onze medewerkers, volledig uitbesteed.

Certificeringen

Er wordt voldaan aan alle wettelijke en juridische eisen, inclusief alle noodzakelijke certificeringen om u als klant 100% garantie en kwaliteit te bieden. Flexpedia is NEN-gecertificeerd, lid van de VCU (Veiligheid en gezondheid Checklist Payrollorganisatie), opgenomen in het register van erkende leerbedrijven (Aequor en Ecabo) en wordt met regelmaat gescreend door de SNA (Stichting Normering Arbeid).  Zo heeft u de garantie dat de verloning van de medewerkers, volledig volgens de regels wordt afgehandeld.

HR solutions

Flexpedia neemt met Payrolling alle lasten en werkgeversrisico’s op zich. U draagt zorg voor de dagelijkse aansturing van de nieuwe (tijdelijk) personeel, EU Match zorgt dat de kwaliteit van uw tijdelijk personeel op peil blijft en Flexpedia zorgt voor de rest. Een Total Match – Total Solutions